donderdag, september 30, 2004

Een tijdje geleden

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier nog iets gepost heb. Reden? Een writersblock, zéér druk op het werk en weinig spannende gebeurtenissen onderweg.

Ondertussen zijn we ook al weer aan het einde van de maand september. Heb zojuist mijn fietsstaat opgemaakt: 11 keer met de fiets naar het werk, in totaal 748 kilometer gereden. Een beetje minder dan ik had verwacht, maar veel en laat vergaderen hebben ervoor gezorgd dat ik iets vaker mijn wagen van stal heb moeten halen. Nog één maand en dan hang ik mijn fiets 4 maanden aan de haak en ga ik gewoon met het openbaar vervoer naar het werk.

Vandaag ook met de fiets naar het werk, maar het liep niet zo vlot. Ik lig namelijk in zwaar conflict met wegenwerken op mijn parcours. Sinds een maand moet ik omrijden omdat ze op mijn dagelijks parcours nieuwe riolering aan het leggen zijn. Vandaag stond ik dan voor de leuke verrassing dat ze nu ook mijn alternatieve route hebben opengegooid. Uiteindelijk moet ik al meer dan 5 kilometer omrijden. Die extra kilometers zijn niet zo het probleem, wel het tijdverlies dat daar aan vast hangt. Om niet in de pikkedonker te rijden vertrek ik de laatste tijd ook al wat later, de luxe van glijdende werkuren heet dat geloof ik. Natuurlijk zijn die niet eindeloos rekbaar zodat ik vandaag maar nipt op tijd was. Tijd voor een degelijke verlichting op mijn fiets

Geen opmerkingen: