zondag, maart 02, 2008

Afscheid....

Dit tweehonderdste bericht op mijn blog gaat mijn laatste zijn. In elk geval toch het laatste bericht over fietsen naar het werk!

Morgen begin ik immers in een nieuwe job. Soms moet je keuzes maken in het leven en deze keer betekent de keuze voor een nieuwe werkuitdaging ook de keuze om de fiets voortaan aan de kant te laten. Zeg nooit nooit, maar elke dag meer dan 130 kilometer heen en terug vind zelfs ik een beetje te veel van het goede. Het zou ook gewoon praktisch niet haalbaar zijn, ik moet nu al ten laatste om 5 uur opstaan.

Natuurlijk kruip ik nog op de fiets, maar dan enkel in het weekend. Misschien dat ik af en toe nog wel een teken van leven geef....

3 opmerkingen:

Wouter zei

Da's jammer. Vond het tof hier eens te lezen, al was het de laatste maanden wat kalm.

Veel plezier op je nieuwe werk!

Anoniem zei

Jammer, want ik had dit weblog net ontdekt. Komende week start ik met fietsen naar mijn werk. De afstand is ongeveer 45 kilometer, dus dat wordt 90km per dag. Ik begin met twee dagen per week.
Succes met je nieuwe job!

Unknown zei

Awel, je gaat het je nog bekagen! Ik moet elke dag om 5 uur op en doe 120 km enkel. Ik probeer te blijven fietsen maar ben meestal zeer vermoeid.

Ik zou dus dichter bij huis willen werken om meer vrije tijd te hebben en om minder moe door het leven te gaan. Jij wil het omgekeerde!