dinsdag, januari 08, 2008

Nieuwe aanwinst: Creative Zen Stone


Nu ik mij vorig weekend "rollen" heb gekocht was ik op zoek naar "entertainment". Ik moet mij voor de binnenhuistrainingen immers terugtrekken naar de kelder, en daar valt (met uitzondering van "staren op een grijze muur") weinig te beleven. Om het dan toch minstens een uurtje vol te houden heb ik nood aan wat verstrooiing in de vorm van muziek.

Vandaag dus naar Krëfel waar deze promotie loopt. Maar zoals te verwachten viel waren alle Ipod Shuffles al gaan vliegen. Ik heb mij dan maar tevreden gesteld met een Zen Stone van Creative. Toegegeven, hij is niet zo catchy als de Shuffle. En hij is ook niet zo klein als de shuffle. Ook zou de batterij iets minder lang meegaan.

Maar hij was wel 10 euro goedkoper dan de shuffle in promotie. Voor 40 euro krijg je dus een apparaatje dat dezelfde functies heeft, terwijl de Ipod Shuffle normaal gezien 79 euro kost. De "Zen Stone" heeft zelfs één functie meer: een skip-functie om door je folders te bladeren. Op die manier kan je gericht naar CD's of genres luisteren. Natuurlijk enkel op voorwaarde dat je ze op die manier in verschillende mappen hebt opgeslagen.

Nu maar hopen dat de muziek ervoor zorgt dat de tijd vooruit gaat tijdens de training. Voorlopig moeten volgende groepen daar voor zorgen: Editors, Interpol, Mika, Kaiser Chiefs, QOTSA en The Van Jets. Nu nog de nieuwe Maxx er op zwieren en we zijn klaar voor uren kelderplezier!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Eenzame fietser,

De redactie van Medium4You heeft uw weblog, De eenzame fietser, bezocht en van zijn kwaliteit en originaliteit genoten.

Wij vragen u daarom toestemming om eventueel een paar artikelen op Medium4You te kunnen publiceren, met name het stuk “Nieuwe aanwinst : creative zen stone” dat wij heel interessant vinden.

Medium4You is een Belgische actualiteiten site waar ook sport, kunst en avontuur aan bod komen, en die de bijzonderheid heeft om tweetalig nederlands-frans te
zijn.

Medium4You is een gratis website bedoeld voor meningsuiting en debatten, toegankelijk voor iedereen. Deze website wordt ter beschikking gesteld van alle
inwoners van België, en elders in de wereld, in de hoop dat zij zich dit medium van meningsoverdracht, experimenten en avonturen zullen toeëigenen.

Elk artikel wordt gepubliceerd onder de naam die door de auteur wordt gekozen, en ook met verwijzing naar de website in kwestie.

Wij zouden het eveneens appreciëren om met u te corresponderen en op eventuele
vragen die u zou hebben te antwoorden.

Medium4You is volledig gratis en zeer toegankelijk. U kunt de site op elk moment bezoeken, en u zelfs als redacteur laten inschrijven: http://www.medium4you.be

Met vriendelijke groet,

Het redactieteam van Medium4You

Anoniem zei

Onze e-mail is :
redacteurs@medium4you.be