donderdag, juni 09, 2005

De landing in Normandië

Zo stil het hier de laatste tijd is geweest, zo boeiend, en soms hectisch, was het IRL (in real life). Sinds vorige vrijdag heb ik verlof, maar dat betekende wel dat ik mij de laatste dagen voor dat verlof heb kunnen afjagen om mijn bureau leeg te krijgen, wat mij trouwens niet gelukt is.

Vorige zaterdag dan vertrokken naar Frankrijk voor een verlengd weekendje Normandië, met vriendin en dus zonder fiets. Tja, in het leven moet je soms keuzes maken hé! Alhoewel het daar ook wel serieus op en af kan gaan, iets heel anders dan onze kuststreek. Misschien iets om later eens te proberen: een fietsvakantie in Normandië.

Maar voor we vetrokken heb ik nog snel een ritje meegepikt op vrijdag 3 juni "dwars door Haspengouw", ingericht door de militairen van EMI 22 in Landen. Een tochtje van 100 km richting Namen, al bij al een vrij makkelijk parcours.

Vandaag dan de tocht van de Statietrappers (een rit die we een paar weken geleden hebben gereden) nog eens overgedaan. Iets te overmoedig begonnen waardoor ik op het einde, met een sterke tegenwind, mijn gemiddelde bijna zag zakken tot onder de 29 km/h, voor een afstand van ca. 80 kilometer. De komende dagen zal het op fietsgebied ook weer rustig zijn. Vanaf dinsdag staan we wel weer paraat om met de fiets naar het werk te gaan.

Geen opmerkingen: