dinsdag, februari 01, 2005

Kalm, kalmer, kalmst!

De voorbije maand ben ik niet meer op mijn fiets geraakt. De geplande verhuis neemt momenteel al mijn tijd in beslag. Nog een paar weekends doorbijten en onze nieuwe stek is klaar. Ik probeer wel mijn looptraining vol te houden, zodat ik toch nog een beetje aan mijn conditie werk. Alhoewel, een dag schuren en plamuren zal ook wel de nodige calorieën verbranden zeker?

De volgende maand zal je hier dus weer niet veel fietsnieuws aantreffen. Heel misschien rij ik volgend weekend de ZOENK-tocht. Alles zal er van afhangen hoe ver de werkzaamheden zijn gevorderd. Ik vrees ervoor! Vanaf maart start het woon-werkverkeer terug en zal er in het weekend ook wel weer meer gefietst worden. Tot dan zal het hier eerder kalm zijn.

Als uitsmijter nog even een nieuwigheid presenteren die mijn aandacht heeft getrokken. De rainlegs!
Rainlegs is de productnaam voor een nieuwe vorm van regenkleding dat de "bovenbenen" tegen regen, wind en afkoeling beschermt. Lijkt mij wel interessant voor het woon-werkverkeer. Ze zijn wel (nog) niet verkrijgbaar in België. Ik zal ze dus in Nederland via de post moeten bestellen: 28,50 euro (incl. verzending). Ga er nog eens over nadenken!

Tenslotte nog even de interactiviteit aanmoedigen. Mocht je de onweerstaanbare drang voelen om op een bericht te reageren, dat kan door op comments te klikken.

Geen opmerkingen: